Чому шкарпетки Lasting?

Категорії

Компанія LASTING володіє 20-річним досвідом у виготовленні шкарпеток. Вони забезпечують комфорт і зручність для ваших ніг навіть в екстремальних умовах. Виробник відшуковує на ринку найкращі функціональні волокна, тестує їх в співпраці з професійними спортсменами, результатом чого є каталог функціональних шкарпеток для різних видів спорту. Довіртеся LASTING, і ваші ноги будуть сухими і теплими, без потертостей і мозолів. У виробництві шкарпеток LASTING використовуються унікальні технологічні процеси, тому шкарпетки мають виняткові властивості.

AIRCOND - система в'язки, завдяки якій в шкарпетці створюється велика кількість дренажних каналів. Це забезпечує значно кращу циркуляцію повітря, відведення вологи та поту з поверхні тіла.

HARDTECH - система в'язки, завдяки якій в шкарпетці утворюється двошаровий захист. Частини шкарпетки, що піддаються великому навантаженню, посилені третім шаром матеріалу для збільшення терміну служби і комфорту. Дана система використовується в шкарпетках, призначених для використання в холодну погоду.

TRANSFOR - комбінована система в'язки, яка створює в шкарпетці полегшений трикотажний шар, а частини шкарпетки, що піддаються великому навантаженню, посилені другим шаром. Дана система використовується, насамперед, в шкарпетках, призначених для використання в теплу погоду. У комбінації з відповідними матеріалами їх можна носити також в холодну погоду.

Головні функції шкарпеток, які рекомендується використовувати для заняття спортом, ходьби та іншої фізичної діяльності - це забезпечення максимального комфорту та зручності для їх власника протягом усього часу використання. Шкарпетки LASTING забезпечують тепловий комфорт і відведення вологи та поту з поверхні тіла. У результаті цього зводиться до мінімуму ризик поширення бактерій і утворення мозолів. Посилення частин, які піддаються великому навантаженню, пом'якшує удари і запобігає потертості. Еластичний бандаж стопи, гомілкостопа або кромки забезпечує фіксоване положення ншкарпетки на нозі навіть під час активних занять спортом. Деякі шкарпетки повністю виконані з компресійного еластичного матеріалу для збільшення циркуляції повітря і прискорення м'язової регенерації. В деяких шкарпетках мисок виконаний за безшовною технологією і тому шви не тиснуть. У виготовленні шкарпеток LASTING використовуються як натуральні, так і синтетичні матеріали.

Компанія завжди приділяє особливу увагу функціональності та належній комбінації окремих матеріалів, так як кожен з них володіє своїми унікальними властивостями. Для замовника важливо, щоб використовувалися матеріали найвищої якості в ідеальному відсотковому співвідношенні. Широкий асортимент шкарпеток для різних видів спорту - це гарантія того, що кожен може зробити вибір і знайти такі шкарпетки LASTING, які підійдуть саме йому.

( 10 )
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*