Матеріали і технології Lasting

Категорії

Merino wool - пряжа з шерсті овець-мериносів.

Високоякісна тонка пряжа з вовни австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

X-Static - Х-статик - 85% поліамід + 15% срібло.

Поліамідне волокно, покрите шаром чистого срібла. Це - антимікробний захист постійної дії. X-Static безперервно виділяє іони срібла, які розкладають молекулярні структури бактерій, заміщаючи собою водень в ДНК. Мікроб, позбавлений можливості дихати, неминуче гине. Іншою унікальною властивістю матеріалу X-Static є його здатність поглинати статичні та електричні розряди. Таким чином, він є антистатиком. На підошві ноги людини налічується більше 7000 нервових закінчень, організм використовує нерви як провідник слабких електричних сигналів. Оскільки срібло є одним з найкращих провідників, X-Static поглинає і ці сигнали. Електричні розряди проходять через срібну нитку, навколо носка утворюється магнітне поле, яке сприяє циркуляції крові.

ProfilenProfilen - Профілен - 100% політетрафлуореетілен (ПТФЕ).

Високотехнологічне вогнестійке волокно з дуже низьким коефіцієнтом тертя. Фізіологічно нейтральне, а також володіє водо- і брудовідштовхуючими властивостями. Шкарпетки, посилені волокном Profilen, мають підвищену зносостійкість і захищають ноги від утворення потертостей і мозолів. Крім того, це волокно має чудові ізоляційні властивості.

CoolmaxCoolmax - Кулмакс - 100% профільований поліестер.

Спеціальне волокно з поліестеру з чотирма повітряними капілярними каналами відштовхує воду, не вбирає її і швидко відводить вологу від поверхні шкіри в шкарпетці на зовнішню сторону виробу. На зовнішній стороні Coolmax захоплює вологу у вигляді пари і за рахунок природного випаровування виводить її в атмосферу значно швидше, ніж будь-який інший матеріал, регулюючи таким чином температуру тіла. Відмінна здатність матеріалу транспортувати вологу і не намокати при цьому забезпечує високі терморегуляційні властивості верхніх моделей шкарпеток Lasting для спортсменів-професіоналів.

OutlastOutlast - Аутласт - 100% акрилова пряжа.

Патентоване «розумне» акрилове волокно з інтегрованими мікрокапсулами Thermocules. Коли нога перегрівається, волокно Outlast охолоджує її, створивши оптимально комфортну температуру. А коли нога замерзне, мікрокапсули у волокні починають віддавати накопичене тепло, і нога зігрівається. Застосування цього волокна в шкарпетках дозволяє істотно збільшити показники комфортності. Цей ефект досягається за рахунок збільшення температури плавлення капсул, яке починається і проходить при 35-37 градусах.

IsolwoolIsolwool - Ізолвул - 50% поліпропілен + 50% шерсть.

Чудове поєднання пряжі з натуральної вовни овець-мериносів і поліпропіленового волокна Мераклон, який істотно підсилює стійкість шерстяної пряжі до механічного впливу. Шкарпетки з матеріалу Isolwool відрізняє чудова зносостійкість (за цим показником вони в п'ять разів перевершують аналогічні зразки з чистої вовни) і, одночасно, винятковий тепловий комфорт. Винятковий термозахист цього матеріалу обумовлений високими термоізоляційними характеристиками поліпропіленових волокон Мераклон в поєднанні з відомими структурними властивостями натуральної вовни. Ця комбінація двох матеріалів гарантує збереження ідеальної температури тіла навіть в найжорсткіших кліматичних умовах.

ThermoliteThermolite - Термолайт - 100% поліестер.

Матеріал Thermolite забезпечує максимальне тепло і комфорт при мінімальній питомій вазі і володіє чудовими вологовідвідними властивостями за рахунок застосування сучасних технологій виробництва порожнистих волокон пряжі. Цей матеріал на 40% швидше за інші термоволокна провідних виробників відводить вологу від поверхні шкіри. Надзвичайно стійкий проти утворення цвілі і запаху залежаного одягу.

PolycolonPolycolon - Поліколон - 100% поліпропілен.

Високоякісна поліпропіленова пряжа виробництва австрійської фірми Schoeller. Застосування матеріалу Polycolon дозволяє підтримувати оптимальні характеристики життєдіяльності організму і зберігати шкіру сухою незалежно від інтенсивності і тривалості фізичного навантаження і потовиділення. Цей матеріал практично не намокає і швидко висихає.

AcrylAcryl - ББ Акрил ® - 100% акрилова пряжа.

Компанія Lasting розробила акрилову пряжу класу «Преміум» для забезпечення екстраординарного комфорту і захисту. Вона застосовується в місцях, схильних до утворення потертостей і мозолів, а також надає додаткову термоізоляцію.

IsolfilIsolfil - Ізолфіл - пряжа з 100% поліпропілену.

Першокласна італійська поліпропіленова пряжа з волокон Мераклон. Теплопровідність цього матеріалу одна з найнижчих серед інших штучних волокон, тому він вважається кращим для захисту організму від перепадів температури - вироби з Isolfil допомагають підтримувати постійні температурні умови. Крім того, він володіє виключно низькими показниками вологовбирання, і тому дане волокно здатне швидко виводити вологу і піт на зовнішню поверхню шкарпетки і попереджувати всі неприємні відчуття при будь-яких фізичних навантаженнях і погодних умовах.

SiltexSiltex - Сілтекс - 100% поліпропіленове волокно.

Штучне волокно, що володіє надзвичайно низькою здатністю вбирати вологу. Разом з тим, завдяки виключно гладкій поверхні, волокна забезпечують за рахунок капілярного ефекту максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла. Ваша шкіра залишиться сухою навіть при підвищених фізичних навантаженнях. Волокно Siltex відрізняється низькою питомою теплопровідністю, що дозволяє підтримувати ідеальний тепловий режим ваших шкарпеток навіть в умовах низьких температур.

Meryl SkinlifeMeryl Skinlife - Меріл скінлайф - 100% поліамід.

Meryl Skinlife - нейлонове волокно, що володіє бактеріостатичним ефектом. Воно підтримує природний баланс на шкірі незалежно від рівня активності. На тілі людини завжди присутня природня (нормальна) кількість бактерій. Збільшення цього показника, так само як і повна відсутність бактерій, створює різні проблеми (алергії, запахи, захворювання). Meryl Skinlife допомагає шкірі зберігати нормальний бактеріальний рівень.

( 15 )
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*